Blog & life updates

Moja prva food priča: Hrana za svaki dan

Food priča, priča o hrani…

Jer o čemu bi drugome ja pisala…

Koliko god me veseli kuhanje i isprobavanje novih recepata, igranje začinima i degustiranje pripremljenih obroka, toliko me ispunjava  i fotografiranje hrane te izrada recepata. Zato sam potražila način da sve to što volim spojim u jedno. Tako je nastala malena knjižica, plod jako puno sati provedenih u kuhinji, s fotićem u ruci te uz računalo. I da vam priznam, jako sam ponosna na nju, moju food priču.

zobena kaša s bananom i kruškom

Da citiram sama sebe: “Nije ništa posebno, dapače, čar je u njenoj jednostavnosti i pristupačnosti”. Doista je tako i uvijek može bolje, promišljenije i inovativnije. Ali to ostavljam za neki drugi put, sada sam dovoljno zadovoljna s ovakvim početkom.

Što se tiče samih recepata, koristila sam puno začina i poneku egzotičniju namirnicu. No, potrudila sam se da sve bude lako dostupno i da se namirnice ponavljaju kroz recepte, povezivajući sve u promišljenu cjelinu.

polpete od leće

Nadam se da će vas nešto inspirirati, prizvati svojim izgledom ili sastojcima te privući da isprobate. Tada slobodno mijenjate recepte, probudite kreativnost i stvarajte nova jela prema svom ukusu. Prva sam ja kriva za to da nikad ne radim po receptu. Uvijek barem nešto izmijenim, izostavim ili nadodam. I baš se tu krije avantura!

Pa krenimo onda zajedno na avanturu,

KLIKNITE OVDJE DA PREUZMETE FOOD PRIČU U PDF-u.

Slobodno podijelite s prijateljima, kolegama i obitelji, bila bi veoma sretna! 🙂

Ugodno listanje, ako već ne i kuhanje!

zdrave čokoladne kuglice

 

Let's stay connected:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *